Vragen? Neem contact met ons op +31 (0)46 - 426 8000 of via info@steinerbos.nl

Tickets bestellen

Vragen? Neem contact met ons op +31 (0)46 - 426 8000 of via info@steinerbos.nl

Route beschrijving

Wegwerkzaamheden:

Vanaf 27 mei aanstaande gaan wij onderhoud uitvoeren aan de Stadhouderslaan. De werkzaamheden duren tot en met vrijdag 12 juli.

Fasering

De werkzaamheden worden in twee fases uitgevoerd. Het rode kader betreft het werkvak.

  • Fase 1 loopt vanaf de Dross j. Van Kesselstraat tot voor de inrit van KDV ’t Steyntje. Start maandag 27 mei tot en met 3 juli.
  • Fase 2 loopt vanaf KDV ’t Steyntje tot aan het tankstation. Start werkzaamheden 4 juli tot en met 12 juli.

Omleiding

Verkeer wordt omgeleid via de Dross j. van Kesselstraat – Heerstraat Noord - Heidekapweg. Zie onderstaande kaarten omleiding auto en fietsers.

Verkeer richting het Steinerbos blijft mogelijk vanaf de rotonde Stadhouderslaan – Napoleonsbaan. Hier komen borden te staan met Steinerbos bereikbaar. Tijdens het aanbrengen van de deklaag fase 2 zal de inrit richting Steinerbos tijdelijk niet bereikbaar zijn. Verkeer kan dan via de zijde van het centrum, achterlangs het gemeentehuis het Steinerbos bereiken.

 


lijn-eekie.png
 

Route beschrijving

Je vindt de hoofdingang / receptie en de parkeermogelijkheid van het Steinerbos aan de Stadhouderslaan 220 in Stein. Het Steinerbos biedt royale mindervalide parkeerplaatsen direct aan de ingang van het zwembad en speelpark aan. Parkeren is gratis!

Onze Brasserie bevindt zich op Steinerbos 1 in Stein. Ook hier is er ruim plaats om te parkeren. Ook zijn we voorzien van mindervalide parkeerplaasten.  Het parkeren gratis.