Vragen? Neem contact met ons op +31 (0)46 - 426 8000 of via info@steinerbos.nl

Tickets bestellen

Vragen? Neem contact met ons op +31 (0)46 - 426 8000 of via info@steinerbos.nl

Aqua Sportief Zumba

Dansen in het water

Bij Aquasportief Zumba® maakt men op een slimme manier gebruik van het water. De weerstand van water is twaalf keer groter dan de weerstand van lucht, dus Aquasportief Zumba® is een full body workout!

Net als bij de reguliere Zumba lessen staat fun voorop, en door de vrolijke Latijns Amerikaanse muziek zul je niet eens merken dat je met een volledige workout bezig bent zowel voor lichaam als geest. Ongemerkt werk je aan bepaalde spiergroepen, aan je uithoudingsvermogen en conditie zonder moeilijke pasjes. Aquasportief Zumba® is geschikt voor iedereen!

Verbrand calorieën en verlies gewicht in het zwembad. Het biedt je de oplossing, zodat je ook met je lichaam kan bewegen en dansen op de Latijns Amerikaanse muziek van Zumba in het zwembad. Met Aquasportief Zumba® kan je dezelfde volledige Zumba workout training doen zoals in het fitness center maar dan nu in het zwembad. Het is geschikt voor iedereen die lekker wil genieten van Zumba in het water.

De lessen worden gegeven door een officiële Aquasportief Zumba® Instructeur. Kom deze bijzondere vorm van Zumba zelf ervaren, je zult het geweldig vinden!

Aqua Sportief Zumba ®

Aqua Sportief Zumba® wordt altijd gegeven in het doelgroepenbad. Dit bad heeft een watertemperatuur van ongeveer 32 graden Celsius. Bij deze activiteit staat de bodem op een diepte van 1.25 meter.

Lestijden

  • Maandag: 20:30 – 21:15 uur

    Tijdens vakanties kunnen de lestijden afwijken.

Ticket Aqua Sportief Zumba

Tarieven

Voor onze actuele tarieven klik op de link hierbeneden.

 

 

 

 

Bekijk tarieven

Of toch net iets anders...

Misschien is dit toch niet helemaal wat je zoekt. En bevalt dit je idee misschien beter.

 

 

 

Aerobics

Of misschien toch liever dit...

Misschien is dit wel het gene wat je zoekt. Kom gerust even kijken op deze pagina.

 

 

 

Bootcamp

 

lijn-naam.png

 

lijn-eekie.png